over mijzelf

Ik ben Marjolein van de Donk en ik ben een Individualiteitscoach. Ik help mensen om bezittingen voor hen te laten werken in plaats van te werken voor je bezittingen.

Onze huidige maatschappij is doordrongen van nieuwe producten. Er wordt alles op alles gezet om jou te laten voelen dat  wanneer je koopt, je mooi bent, gelukkig en geliefd. Door tv programmas, reclames, sport, social media, culturele overtuigingen etc,  werkelijk alles wat je in het dagelijkse leven tegen komt modeleert jou zodat je het gevoel krijgt dat je uiteindelijk iets nieuws nodig hebt.

Naast dat we door de evolutie gevormd zijn om altijd meer te willen, werkt shoppen ook nog eens verslavend. Hierdoor hebben we geen ruimte meer in onze persoonlijkheid om te “spenderen” aan waar het echt om draait in het leven.

Daarnaast wil je eigenlijk niet langer je hoofd in het zand blijven steken en wil je niet langer bijdragen aan de verschrikkelijke manieren waarop geproduceerd wordt. Jij wil weten hoe jouw aankopen mensen uit de hel kunnen halen waar ze in zitten!

Ik help jou een levensstijlverandering te maken. Jouw bezittingen gaan jou niet meer beheersen maar jij gaat je bezittingen op een plek zetten van waaruit jij op kunt bloeien.

Om te beginnen ga jij alleen nog maar dingen hebben die je echt ziet zitten en zeker niet te veel. Daardoor kun je ten volle gebruik maken van de dingen die je hebt. Je gaat geld besparen door inspiratie shoppen te introduceren en precies dat te kopen wat jouw persoonlijke doelen ondersteunt. De kwaliteit, de esthetiek en de gevoelswaarde van de dingen die je koopt  en bezit gaan omhoog.

Omdat de producten die je bezit zoveel emotionele waarde bezitten ga jij met nieuwe skills aan de gang om deze bij jou te houden of verder te verheffen tot je een unieke omgeving en mindset tot je beschikking hebt.

Als je het net zo broodnodig vind om deze ommezwaai te maken, zoek dan contact met me op.

Social media:
https://www.facebook.com/marjoleinvandedonk
https://www.instagram.com/lijlijlijntje/

Email:
info@marjoleinvandedonk.com

BTW-ID
NL001763025B11