fbpx

NL-Hallo

Mijn naam is Marjolein, deze website heb ik gemaakt omdat ik graag wil dat het je lukt om kritisch naar je gewoonten als consument te kijken. Het is namelijk zo dat de meeste van onze shop-gewoonten ons eerder ongelukkiger maken dan gelukkig.

Als je iets nieuws koopt heb je, voor eventjes, een “high”. Wanneer deze weg-ebt hoort het nieuwe wat je hebt gekocht bij al het oude waar je kledingkast mee volhangt. Veelal zijn de dingen die we kopen goedkoop en worden snel lelijk. Dan is het ook makkelijk het weer snel weg te doen.

Wat nou zo jammer is aan deze manier van consumeren is dat niet alleen het milieu er onder te lijden heeft, maar ook jij! Je omringt jezelf op deze manier namelijk met producten en items die oppervlakkig zijn. Wanneer je jezelf omringt met producten die er toe doen ga je het verschil voelen!

Ik wil op allerlei mogelijke manieren mensen inspireren om het anders te doen. Dat doe ik door live en online te inspireren met videos en texten. Ook kun je online mijn 6-weekse intensive cursus volgen. Je kunt ook mijn e-book downloaden, deze is in het engels.

Als je meer wilt weten over mij kun je kijken bij de tab about (link). Je kunt me ook vinden op Instagram (link) en Facebook (link), ik hoor graag over de uitdagingen die jij aangaat betreffende je koop-patroon of je creative uitspattingen.